1 min | Nyhet

Anna Hedin blir auktoriserad revisor!

Vi vill gratulera vår medarbetare Anna Hedin som inom kort kan titulera sig som auktoriserad revisor! Vi är mycket glada och stolta över att hennes hårda arbete och breda kunskap genererat i att hon klarat provet för revisorsexamen och därmed kommer att ta nästa kliv i sin karriär hos oss!

Anna Hedin om varför hon valt att sikta mot att bli auktoriserad revisor:

Sedan jag började på Advise har mitt långsiktiga mål varit att skriva auktorisationsprovet. Min intention från början var kanske inte att skriva provet redan hösten 2023 men efter diskussion med min chef så kom vi fram till att jag borde satsa på det. Det känns jätteroligt att ha klarat provet och det ska bli spännande att få möjligheten att utvecklas i min nya roll som auktoriserad revisor.

Stort grattis från oss alla på Advise Anna!

Boka ett möte idag

Är du eller ditt företag i behov av rådgivning? Vi träffas gärna för att lyssna på vad din utmaning är. Tillsammans hittar vi en gemensam väg framåt!


Advise är en personligare byrå med engagemang och hjärta i Norrbotten. Vi hjälper er och ert företag med rådgivning, revision, ekonomi och skatt.