2 min | Revision

Anna Hedin varm i kläderna som auktoriserad revisor!

Anna Hedin är sedan den 1 april auktoriserad revisor! Sedan dess har hon fortsatt jobba med revision och rådgivning för våra befintliga kunder. Men även hunnit träffa lite nya kontakter som hon framöver kommer att hjälpa i deras företagande i stort som smått. Vi checkar av läget med Anna om hur hon trivs i sin nya roll som både revisionsansvarig och auktoriserad revisor.

Du har nyligen blivit auktoriserad revisor, hur känns det och har du kommit i gång?

– Ja men det tycker jag, det känns som att allt har börjat dra igång nu, vilket känns superroligt! Utöver att det är högsäsong i branschen och att jag har jobbat med våra befintliga kunder så har jag även hunnit med att delta på olika sorters nätverksträffar för att skapa nya kontakter och relationer!

Du hade ju en lugnt sagt intensiv höst med mycket plugg inför revisorsprovet, saknar du plugget?

– Jag skulle nog inte säga att jag saknar plugget, det är inte riktigt rätt ord. Däremot har det verkligen varit en intensiv och lärorik höst där jag lärt mig mycket som att jag vet att jag kommer att ha nytta av framöver i mitt arbete, vilket såklart gör det värt det! Sen kan jag inte sticka under stolen med att det har varit skönt med lite mer fritid nu under våren ;).

Hur kommer det sig att du valde att sikta mot att bli auktoriserad revisor?

– Innan jag tog beslutet så diskuterade jag självklart en del med Tommy Enstedt, auktoriserad revisor och delägare på Advise kring om han tyckte att jag var redo, vilket vi båda var överens om så då var det bara att köra! Men beslutet grundar sig självklart i att jag själv ville ta nästa kliv och skriva provet för att kunna ta ett större ansvar i min arbetsroll och för att jag kände att jag stod och stampade på samma ställe.

Du har arbetat hos oss i 3 år och nu har du klivit upp i rollen som revisionsansvarig och som auktoriserad revisor, vad ser du mest framemot med arbetat framöver?

– Ja det stämmer, det ska bli spännande att få utvecklas som auktoriserad revisor och samtidigt få vara med och stötta mina kollegor och även hjälpa dem i deras utveckling framåt på jobbet.

Vill du se vår intervju tillsammans med Anna så hittar du den på Instagram och TikTok!

Boka ett möte idag

Är du eller ditt företag i behov av rådgivning? Vi träffas gärna för att lyssna på vad din utmaning är. Tillsammans hittar vi en gemensam väg framåt!


Advise är en personligare byrå med engagemang och hjärta i Norrbotten. Vi hjälper er och ert företag med rådgivning, revision, ekonomi och skatt.