1 min | Mässa

EKAR 2023

EKAR 2023

Vi deltog på Ekonomernas arbetsmarknadsmässa på Luleå Tekniska Universitet 2023! Det var andra gången vi på Advise North deltog och dagen gav oss nya erfarenheter och kontakter inför framtiden. Stort tack till Ekonomisektionen för ett väl genomfört arrangemang och till alla er som kom förbi vår monter under dagen! Kul att få träffa alla blivande ekonomer och potentiella blivande kollegor!

Våra representanter denna gång var revisionskonsulterna Michaela Sundström, Klara Wikström, Victoria Eriksson, auktoriserade revisorn och delägaren Tommy Enstedt och redovisningskonsulten och ansvarig för sociala medier Emelie Wallström Enstedt. Dagen gav oss möjligheten att nätverka, berätta mer om oss och vad vi gör och träffa studerande blivande ekonomer! Under dagen arrangerade vi även en quiz om oss och en golftävling där vi inom kort kommer att kontakta vinnarna som får ta del av fina priser!

Boka ett möte idag

Är du eller ditt företag i behov av rådgivning? Vi träffas gärna för att lyssna på vad din utmaning är. Tillsammans hittar vi en gemensam väg framåt!


Advise är en personligare byrå med engagemang och hjärta i Norrbotten. Vi hjälper er och ert företag med rådgivning, revision, ekonomi och skatt.