1 min | Om oss

Glad midsommar!

Glad midsommar!

Ytterligare ett halvår har gått och vi vill tacka för att vi får vara en del av er företagsresa och för ert förtroende!

Nu närmar det sig semestertider och vi på Advise vill passa på att önska er alla en Glad Midsommar och vi hoppas att ni alla får en riktigt härlig sommar!

Igår kväll firade vi in sommaren med Advise årliga sommarfest! Kvällen innehöll en massa roliga aktiviteter och tävlingar, god mat och fantastiskt häng med kollegorna! Det bjöds på egengjord skagen, bruschetta, crustader, tapas och rosésangria till förrätt, oxfilé, potatis, sallad och goda såser från Cgs till varmrätt och en egengjord cheesecake med bär till efterrätt!

Varför har vi en årlig sommarfest? För att vi värdesätter att ha roligt och spendera tid tillsammans även utanför kontoret. Vi är inne i högsäsong men vi tror på att nyckeln till att kunna leverera och bibehålla vårt goda samarbete är att ta sig tiden till att kunna sätta arbetet åt sidan för en stund och ha roligt tillsammans! Det handlar helt enkelt om en balans mellan nytta och nöje.

Notera att vi håller kontoret sommarstängt 6e juli till 5e augusti (går att nå oss via mail eller telefon). Passa på att njut av värme och lite ledighet så ses vi till sensommaren!

Boka ett möte idag

Är du eller ditt företag i behov av rådgivning? Vi träffas gärna för att lyssna på vad din utmaning är. Tillsammans hittar vi en gemensam väg framåt!


Advise är en personligare byrå med engagemang och hjärta i Norrbotten. Vi hjälper er och ert företag med rådgivning, revision, ekonomi och skatt.