1 min | Konferens

Konferens Bad Gastein 2023

Advise Norths konferens för alla medarbetare hölls 2023 i Bad Gastein, Österrike! För kontext hölls Advises konferens 2022 i Rom för dåvarande 16 anställda. Drygt ett år senare var det dags för årets konferens med ytterligare 5 anställda!

Konferensprogrammet bestod denna gång av kontorsträff, utbildning i penningtvättsregelverket (AML), erfarenhetsutbyte, genomgång av det gångna året, planering för framtiden och vår påbörjade friskvårdssatsning!

Utöver programmet har vi hunnit med att bestiga berg, stärkande och långa promenader samt besökt Europas mest miljövänliga bad och spa anläggning – Felsentherme Gastein. Kvällarna har vi avslutat med gemensamma middagar på hotellets magiska restaurang!

Vi är tacksamma för alla som stöttar och tror på oss och för alla våra fantastiska medarbetare, kunder och samarbetspartners, utan er hade inte denna tillväxt varit möjlig! Nu går vi taggade in på vårt fjärde år!

Boka ett möte idag

Är du eller ditt företag i behov av rådgivning? Vi träffas gärna för att lyssna på vad din utmaning är. Tillsammans hittar vi en gemensam väg framåt!


Advise är en personligare byrå med engagemang och hjärta i Norrbotten. Vi hjälper er och ert företag med rådgivning, revision, ekonomi och skatt.