2 min | Konferens

Konferens Rom 2022

I oktober månad hölls Advise Norths årliga konferens för alla medarbetare! För kontext hölls Advises konferens 2021 i Berlin, Tyskland för dåvarande 8 anställda. Drygt ett år senare var det dags för konferens 2022 i Rom, Italien och företaget har dubblerat i antal anställda! Vi är oerhört nöjda med vårt team, ett lag bestående av erfarna revisorer och redovisningskonsulter, specialister, rådgivare och hungriga talanger som alla har sina egna härliga personligheter och specialiteter! Vi kompletterar varandra och hjälper varandra att utvecklas och har alltid våra kunders bästa som högsta prioritet.

Programmet bestod denna gång av kontorsträff, informations- och utbildningsinslag, gruppuppgifter för teambuilding, erfarenhetsutbyte och diskussionsfrågor, genomgång av det gångna året och planering för framtiden.

Men det finns inget som inte kan bli bättre. Därför prioriterar vi teambuilding, kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte, vilket vi tar chansen att arbeta med genom återkommande interna utbildningar och konferenser.

Utöver programmet har vi hunnit med en rad kulturella aktiviteter och stärkande långa promenader. Där vi bland annat hunnit besöka Colosseum, Circus Maximus , Forum Romanum, Pantheon, Vatikanstaten, Vatikanmuseet, Peterskyrkan, Fontana Di Trevi, Spanska Trappan mm. Kvällarna har vi avslutat med gemensamma middagar på fina idylliska och självklart italienska restauranger med mycket god mat och dryck samt trevligt umgänge!

Vi har haft en riktigt bra resa under de knappa 2 år som vi på Advise har varit i gång. Vi är tacksamma för alla som stöttar och tror på oss och för alla våra fantastiska medarbetare, kunder och samarbetspartners, utan er hade detta inte varit möjligt!

Tommy Enstedt, Advise North

Konferens Rom 2022
@advisenorth.se

Andra dagen i Rom startar med frukost, därefter konferens, gemensam lunch, sightseeing och avslutas med gemensam middag!🇮🇹💼

♬ Besties – Lux-Inspira
@advisenorth.se

Tredje dagen i Rom startas med gemensam frukost, konferens med grupparbete ”sälja bolag” och erfarenhetsutbyte samt gemensam lunch! Därefter begav vi oss in till centrum för sightseeing av bl.a. Fontana di Trevi och Spanska Trappan och därefter åt vi gemensam middag, självklart i italienskt tema!🇮🇹🍕

♬ YOU’RE ALL I KNOW – Anndyk
Tommy Enstedt
Tommy Enstedt Delägare, Affärsrådgivare & Auktoriserad revisor

tommy.enstedt@advisenorth.se

070-630 68 88

Boka ett möte idag

Är du eller ditt företag i behov av rådgivning? Vi träffas gärna för att lyssna på vad din utmaning är. Tillsammans hittar vi en gemensam väg framåt!


Advise är en personligare byrå med engagemang och hjärta i Norrbotten. Vi hjälper er och ert företag med rådgivning, revision, ekonomi och skatt.