1 min | Nyhet

Möjlighet att skänka julglädje till behövande barnfamiljer!

Möjlighet att skänka julglädje till behövande barnfamiljer!

Vi vill uppmuntra alla våra kunder och samarbetspartners att vara med oss på Advise och hjälpa till att förgylla behövande barnfamiljers jul genom Vilda Kidz!

Kanske har du lite klädesplagg, barnens leksaker som ej används eller kläder som barnen har vuxit ur hemma som inte kommer till användning, men som någon annan skulle ha stor nytta av. Vill du hjälpa till? Iså fall kan du slå in din julklapp, kan vara begagnad eller ny och lämna in den under vår Advise VildaKidz-julgran på kontoret, adress Varvsgatan 39 i Luleå.

Viktig info för dig som vill hjälpa till:

  • Julgranen finns uppe fredag 1 dec till fredag 15 dec före lunch, kom förbi oss och säg att ni vill lämna julklappar så visar vi dig till julgranen.
  • Alla julklapparna ni lämnar under granen måste vara inslagna och märkta med ex. ”10–12 år”, ”Storlek 164”, ”dam S”, ”Flicka 4-6 år”, ”Vuxen” så att julklappen kan komma till den som har mest nytta av den!
  • Det finns även en Swish QR-kod bredvid julgranen där det finns möjlighet att swisha till Vilda Kidz, dessa pengar kommer att gå till presentkort till både mat och julklappar men även till fysiska julklappar och julmatskassar på Vilda Kidz aktiviteter runt om i Norrbotten.

Tillsammans kan vi göra skillnad!😊

Boka ett möte idag

Är du eller ditt företag i behov av rådgivning? Vi träffas gärna för att lyssna på vad din utmaning är. Tillsammans hittar vi en gemensam väg framåt!


Advise är en personligare byrå med engagemang och hjärta i Norrbotten. Vi hjälper er och ert företag med rådgivning, revision, ekonomi och skatt.