1 min | Nyhet

Vår tillväxtresa fortsätter!

Advise avslutar strax sitt andra verksamhetsår. Trots att vi sent under 2020 startade upp verksamheten mitt under rådande pandemi och all turbulens som har varit och är i omvärlden, med krig, inflation och energikris kan vi blicka tillbaka och vara stolta över vad vi åstadkommit tillsammans med våra medarbetare och kunder.

När vi startade för två år sedan var vi bara två och under det senaste året har vi ökat personalstyrkan från 12 till 17 medarbetare. Vi har ökat omsättningen från 14,6 till 25,7 MSEK (+76%) och idag har vi drygt 500 kunder. Vi har även bidragit med skatter till samhället motsvarande totalt ca 9 MSEK. Vi har vuxit ur vårt kontor, inte bara en gång utan två gånger och under det här året har vi flyttat till vårt tredje kontor med härliga nyrenoverade lokaler med en fantastisk utsikt över Gråsjälfjärden – om du inte redan besökt oss är du varmt välkommen!

Under året har vi även hunnit med att vara rådgivare i inte mindre än 15 lyckade företagsöverlåtelser. År 2022 har varit mycket händelserikt och spännande och vi ser med tillförsikt fram mot vårt tredje år med fortsatt höga ambitioner.

Vi vill rikta ett stort tack till alla som tror på oss och vår företagsresa och till alla er som har gett oss förtroendet att vara våra kunder och samarbetspartners.

Vi vill även passa på att önska alla våra kunder, medarbetare, samarbetspartners och följare ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Tommy Enstedt
Tommy Enstedt Delägare, Affärsrådgivare & Auktoriserad revisor

tommy.enstedt@advisenorth.se

070-630 68 88

Boka ett möte idag

Är du eller ditt företag i behov av rådgivning? Vi träffas gärna för att lyssna på vad din utmaning är. Tillsammans hittar vi en gemensam väg framåt!


Advise är en personligare byrå med engagemang och hjärta i Norrbotten. Vi hjälper er och ert företag med rådgivning, revision, ekonomi och skatt.