4 min | Lediga jobb

Vi söker en lönehandläggare!

Vi söker en lönehandläggare!

Vi söker efter en lönehandläggare till vårt kontor i centrala Luleå!

Gillar du att arbeta i lag, skapa kundnytta och goda kundrelationer? Vill du utvecklas som lönehandläggare? Då ska du söka dig till oss på Advise, ett snabbt växande företag inom redovisning, revision och rådgivning. Nu söker vi en lönehandläggare till vårt kontor i centrala Luleå. Sök gärna redan idag, då vi löpande får allt fler löneuppdrag och vill säkerställa vår förmåga att fortsätta leverera dessa värdefulla tjänster till våra kunder!

En kort beskrivning av Advise

Vi som grundade Advise har alla lång erfarenhet i rollen som delägare, ledare, auktoriserade revisorer och rådgivare. Vi träffades på en av branschens större revisionsbyråer men valde år 2020 att anta nya utmaningar i egen verksamhet. För oss var det viktigt att med full flexibilitet och frihet att kunna forma vårt eget kunderbjudande och skapa en verksamhet utifrån de lokala företagens behov av en nära samarbetspartner med ett brett tjänsteutbud. Våra kunder finns oftast i närområdet och inom ett flertal olika branscher och uppdragen kan variera i storlek från små- till medelstora företag.

På Advise vill vi ge varje medarbetare en tydlig bas för personlig- och yrkesmässig utveckling. Hos oss ska det både vara roligt och lärorikt att gå till jobbet. Idag är vi 22 medarbetare men vårt mål är att inom kort kunna dubblera den siffran. Vi håller till i nyrenoverade och fräscha lokaler med utsikt över Södra hamn. Vi tillhandahåller tjänster inom bland annat revision, löpande bokföring, årsbokslut, årsredovisningar, deklarationer, löneadministration, lagerbolag, bolagsjuridiska tjänster, kvalificerade utredningar och analyser, värderingar, skatterådgivning och rådgivning i samband med köp och försäljning av företag.

För oss är trivsel, teamwork, högt i tak, balans mellan arbetsliv och fritid, och personlig utveckling viktigt. Våra kunder väljer att stanna hos oss för att vi alltid levererar bra service och goda råd när det behövs, och för att vi kan anpassa våra ekonomitjänster efter kundernas verksamhet. Som anställd hos oss får du även ta del av en flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag, bra förmåner, tjänstepension, försäkringar med mera.

Som lönehandläggare kan dina arbetsuppgifter bestå av:

• Löneadministration från ax till limpa

• Rapportering till myndigheter

• Erfarenhet av att tolka lagar och avtal

• Lönekörningar

• Annan relaterad administration

• Kundansvar

Din profil
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från en liknande roll. Där du har arbetat med hela lönekedjan och gärna med både kollektivanställda och tjänstemän. Har du arbetat med fler kollektivavtal är det meriterande.

Du är systemintresserad och har gärna tidigare erfarenhet av att jobba med olika löne- och tidsrapporteringssystem men det är inte ett absolut krav. Vi söker en prestigelös, självgående, hjälpsam och trevlig person som är duktig på att bygga och vårda relationer, internt och externt. Du trivs med att jobba självständigt och i team. Du kan hantera stressiga situationer och deadlines och har förmåga att strukturera ditt arbete. 

Framgångsfaktorer
• Relevant praktisk erfarenhet

• Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och arbete med hela lönekedjan

• Meriterande att ha arbetat med olika kollektivavtal

• Systemintresse, kunskap inom Office-paketet och goda kunskaper inom Excel

För mer info om Advise, titta gärna in på:
Hemsida:      advisenorth.se
Instagram:    advisenorth.se
Facebook:    Advise North
LinkedIn:      Advise North

START:                                                    Enligt överenskommelse

OMFATTNING:                                       Heltid, 100%

PLACERING:                                          Luleå

LÖN:                                                        Enligt överenskommelse

KONTAKT:                                               Tommy Enstedt

SISTA ANSÖKNINGSDATUM:             2023-11-30

Om ansökan

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till: tommy.enstedt@advisenorth.se eller så börjar du med att slå Tommy en signal på mobilen: 070-630 68 88.

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Har du frågor är du välkommen att kontakta:

Tommy Enstedt på 070-630 68 88, alternativt tommy.enstedt@advisenorth.se.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Tommy Enstedt
Tommy Enstedt Delägare, Affärsrådgivare & Auktoriserad revisor

tommy.enstedt@advisenorth.se

070-630 68 88

Boka ett möte idag

Är du eller ditt företag i behov av rådgivning? Vi träffas gärna för att lyssna på vad din utmaning är. Tillsammans hittar vi en gemensam väg framåt!


Advise är en personligare byrå med engagemang och hjärta i Norrbotten. Vi hjälper er och ert företag med rådgivning, revision, ekonomi och skatt.