5 min | Lediga jobb

Vi söker Redovisningskonsulter!

Vi söker Redovisningskonsulter!

Erfarna redovisningskonsulter till Advise – start i september eller snarast möjligt!

Vi söker två erfarna redovisningskonsulter som vill växa med oss

Gillar du att arbeta i lag, skapa kundnytta och goda kundrelationer? Vill du utvecklas som ekonom och rådgivare? Då ska du söka dig till oss på Advise, ett snabbt växande företag inom redovisning, revision och rådgivning. Nu söker vi två nya medarbetare inom redovisning till vårt kontor i centrala Luleå.

Vi träffar gärna dig som har erfarenhet från arbete på redovisnings- eller revisionsbyrå eller annan relevant arbetslivserfarenhet från arbete ute på företag.

En kort beskrivning av Advise

Vi som grundade Advise har alla lång erfarenhet i rollen som delägare, ledare, auktoriserade revisorer och rådgivare. Vi träffades på en av branschens större revisionsbyråer men valde år 2020 att anta nya utmaningar i egen verksamhet. För oss var det viktigt att med full flexibilitet och frihet att kunna forma vårt eget kunderbjudande och skapa en verksamhet utifrån de lokala företagens behov av en nära samarbetspartner med ett brett tjänsteutbud.

På Advise vill vi ge varje medarbetare en tydlig bas för personlig- och yrkesmässig utveckling. Hos oss ska det både vara roligt och lärorikt att gå till jobbet. Idag är vi 19 medarbetare men vårt mål är att inom kort kunna dubblera den siffran. I och med vår snabba tillväxt har vi i oktober 2022 flyttat till nya och fräscha lokaler med utsikt över Södra hamn.

För oss är trivsel, teamwork, högt i tak, balans i vardagen, och personlig utveckling viktigt. Våra kunder väljer att stanna hos oss för att vi alltid levererar bra service och goda råd när det behövs, och för att vi kan anpassa våra ekonomitjänster efter kundernas verksamhet.

Att arbeta som erfaren redovisningskonsult

I rollen som erfaren redovisningskonsult hos Advise kommer du företrädesvis arbeta med bokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer och annan rådgivning inom redovisning, skatter och administration, men även med löpande bokföring, avstämningar, moms- och skattedeklarationer och rapporteringar till kund.

Du kommer få jobba med många olika företag i olika branscher och utvecklingsfaser, vilket ger dig som redovisningskonsult på Advise en mycket omväxlande och lärorik vardag. Vi vet utifrån vår långa erfarenhet att jobbet som ekonom blir både roligare och betydligt mer utvecklande om våra medarbetare får jobba med en större variation av arbetsuppgifter.

Hos oss får du jobba både självständigt och i team för att hjälpa våra kunder att driva och utveckla sina företag på allra bästa sätt. Arbetet sker till övervägande del på kontoret men ibland även ute hos kund. I tjänsten ingår direktkontakt med kund och stort utrymme för din förmåga att skapa egna kontakter och att ta eget ansvar. Vi satsar på individuell utveckling och vi lägger stort fokus på feedback och erfarenhetsutbyte mellan kollegor.

Din bakgrund och kvalifikationer för tjänsten

För att vara kvalificerad för denna tjänst bör du helst ha:

  • Tidigare erfarenhet av motsvarande arbete
  • Minst två års erfarenhet av redovisningsarbete med vana att upprätta bokslut, inkomstdeklarationer och årsredovisningar
  • Arbetat självgående i ovanstående uppgifter
  • Flytande i svenska, såväl tal som skrift

Om du även har detta är det ett plus:

  • Erfarenhet av arbete med löneadministration

Din profil

Vi söker en prestigelös, självgående, hjälpsam och trevlig person som är duktig på att bygga och vårda relationer, internt och externt. Du trivs med att jobba självständigt och i team. Du kan hantera stressiga situationer och deadlines och har förmåga att strukturera ditt arbete. Du har ett starkt driv med en vilja att utvecklas och göra ett bra jobb internt och för våra kunder.

Om ansökan

Vi ser gärna att vi får din ansökan redan idag men senast den 31 maj 2023.

Tjänsterna är på heltid med start till hösten 2023 eller beroende på överenskommelse.

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till: tommy.enstedt@advisenorth.se eller så börjar du med att slå Tommy en signal på mobilen: 070-630 68 88.

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Har du frågor om tjänsterna kan du ringa:

Tommy Enstedt 070-630 68 88

Claus Thingvall 070-598 31 25

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Tommy Enstedt
Tommy Enstedt Delägare, Affärsrådgivare & Auktoriserad revisor

tommy.enstedt@advisenorth.se

070-630 68 88

Boka ett möte idag

Är du eller ditt företag i behov av rådgivning? Vi träffas gärna för att lyssna på vad din utmaning är. Tillsammans hittar vi en gemensam väg framåt!


Advise är en personligare byrå med engagemang och hjärta i Norrbotten. Vi hjälper er och ert företag med rådgivning, revision, ekonomi och skatt.