5 min | Lediga jobb

Vi söker Revisionskonsulter!

Vi söker Revisionskonsulter!

Revisionskonsulter till Advise – start i september eller enligt överenskommelse!

Vi söker två revisionskonsulter som vill växa med oss

Gillar du att arbeta i lag, skapa kundnytta och goda kundrelationer? Vill du utvecklas som ekonom, rådgivare och revisor? Då ska du söka dig till oss på Advise, ett snabbt växande företag inom revision, redovisning och rådgivning. Nu söker vi två nya medarbetare inom revision och rådgivning till vårt kontor i centrala Luleå. Vi träffar gärna dig som strax är klar med din utbildning på universitet/högskola, just tagit examen eller har relevant arbetslivserfarenhet.

En kort beskrivning av Advise

Vi som grundade Advise har alla lång erfarenhet i rollen som delägare, ledare, auktoriserade revisorer och rådgivare. Vi träffades på en av branschens större revisionsbyråer men valde år 2020 att anta nya utmaningar i egen verksamhet. För oss var det viktigt att med full flexibilitet och frihet att kunna forma vårt eget kunderbjudande och skapa en verksamhet utifrån de lokala företagens behov av en nära samarbetspartner med ett brett tjänsteutbud.

På Advise vill vi ge varje medarbetare en tydlig bas för personlig- och yrkesmässig utveckling. Hos oss ska det både vara roligt och lärorikt att gå till jobbet. Idag är vi 19 medarbetare men vårt mål är att inom kort kunna dubblera den siffran. I och med vår snabba tillväxt har vi i oktober 2022 flyttat till nya och fräscha lokaler med utsikt över Södra hamn.

För oss är trivsel, teamwork, högt i tak, balans i vardagen, och personlig utveckling viktigt. Våra kunder väljer att stanna hos oss för att vi alltid levererar bra service och goda råd när det behövs, och för att vi kan anpassa våra ekonomitjänster efter kundernas verksamhet.

Att arbeta som revisor och rådgivare

I rollen som revisor/rådgivare hos Advise kommer du förutom att revidera kunders förvaltning och räkenskaper även få möjlighet att arbeta med bokföring, bokslut, kassaflöden, årsredovisningar, deklarationer och rådgivning inom redovisning, skatter och Corporate Finance.

Du kommer få jobba med många olika företag i olika branscher och utvecklingsfaser, vilket ger dig som revisionskonsult på Advise en mycket omväxlande och lärorik vardag. Vi vet utifrån vår långa erfarenhet att jobbet som ekonom blir både roligare och betydligt mer utvecklande om våra medarbetare får jobba med en större variation av arbetsuppgifter.

Hos oss får du jobba både självständigt och i team för att hjälpa våra kunder att driva och utveckla sina företag på allra bästa sätt. Arbetet sker på kontoret men ibland även ute hos kund. Vi har såklart en av FAR godkänd, gedigen och kvalitetssäkrad utbildningsplan för våra revisorer. I tjänsten ingår direktkontakt med kund och stort utrymme för din förmåga att skapa egna kontakter och att ta eget ansvar. Vi satsar på individuell utveckling och vi lägger stort fokus på feedback och erfarenhetsutbyte mellan kollegor.

Din bakgrund och kvalifikationer för tjänsten

För att vara kvalificerad för denna tjänst bör du:

  • I grunden inneha eller vara nära en högskole-/universitetsexamen med inriktning mot redovisning, revision, ekonomistyrning eller liknande.
  • Flytande i svenska, såväl tal som skrift

Om du även har detta är det ett plus:

  • Ett eller ett par års erfarenhet från arbete på revisionsbyrå
  • Annan relevant arbetslivserfarenhet

Din profil

Vi söker en prestigelös, självgående, hjälpsam och trevlig person som är duktig på att bygga och vårda relationer, internt och externt. Du har ett analytiskt sinne och trivs med att jobba självständigt och i team. Du kan hantera stressiga situationer och deadlines och har förmåga att strukturera ditt arbete. Du har ett starkt driv med en vilja att utvecklas och göra ett bra jobb internt och för våra kunder. Vi ser det som positivt om du på sikt skulle vilja ta steget vidare och bli auktoriserad revisor.

Om ansökan

Vi ser gärna att vi får din ansökan redan idag men senast den 31 maj 2023.

Tjänsterna är på heltid med start till hösten 2023 eller beroende på överenskommelse.

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till: tommy.enstedt@advisenorth.se eller så börjar du med att slå Tommy en signal på mobilen: 070-630 68 88

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Har du frågor om tjänsterna kan du ringa:

Tommy Enstedt 070-630 68 88

Claus Thingvall 070-598 31 25

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Tommy Enstedt
Tommy Enstedt Delägare, Affärsrådgivare & Auktoriserad revisor

tommy.enstedt@advisenorth.se

070-630 68 88

Boka ett möte idag

Är du eller ditt företag i behov av rådgivning? Vi träffas gärna för att lyssna på vad din utmaning är. Tillsammans hittar vi en gemensam väg framåt!


Advise är en personligare byrå med engagemang och hjärta i Norrbotten. Vi hjälper er och ert företag med rådgivning, revision, ekonomi och skatt.