1 min | Rådgivning

Advise biträder vid försäljning av Treehotel

Advise har agerat finansiell rådgivare till Kent Lindvall, Britta Jonsson-Lindvall, Partnerinvest Norr och övriga ägare vid försäljningen av Treehotel, ett av Norrbottens mest kända och unika varumärken. 

Från och med 1 september 2022 är det Jonas Olsson, som är ägare av Balticgruppen, som genom bolaget Meditron Holding tar över hotellet och driver verksamheten vidare med nuvarande personal.

Treehotel ligger i Harads och är känd för sin unika boendeupplevelse med rum högt uppe bland trädtopparna. Här finns idag åtta rum designade av Skandinaviens främsta arkitekter och där varje trädrum har fått en egen prägel. Gemensamt för rummen är att de alla är belägna fyra till sex meter över marken, i en orörd och storslagen natur.

Advokatfirman Lindahl har agerat legal rådgivare till säljarkollektivet i samband med transaktionen.

Mer om förvärvet och Treehotel finns att läsa på fastighetsvarlden.se

Boka ett möte idag

Är du eller ditt företag i behov av rådgivning? Vi träffas gärna för att lyssna på vad din utmaning är. Tillsammans hittar vi en gemensam väg framåt!


Advise är en personligare byrå med engagemang och hjärta i Norrbotten. Vi hjälper er och ert företag med rådgivning, revision, ekonomi och skatt.

Stationsgatan 36
972 32 Luleå
info@advisenorth.se