Mikael Backgård
‹‹ Gå tillbaka Delägare & M&A-Rådgivare

Mikael Backgård

mikael.backgard@advisenorth.se

070-305 42 68

Mikael är rådgivare inom M&A (förvärv och försäljning av företag och fastigheter), värdering, finansiell due diligence samt inom finansiering, investeringskalkylering och finansiell simulering. Mikael har över 25 års erfarenhet som rådgivare till ägare, styrelse och företagsledningar såväl inom det privata som offentliga näringslivet.

Mikael kommer närmast från BDX Företagen AB där han har varit vice VD och CFO. Mikael har även varit Partner och chef för Corporate Finance verksamheten inom PwC Sverige samt erfarenhet från bland annat Andersen Business Consulting, Nasdaq OMX AB och Norrlandsfonden. Mikael har även omfattande erfarenhet av styrelsearbete, bl a som ordförande i Arctic Business Incubator.

Möt fler av våra medarbetare

Boka ett möte idag

Är du eller ditt företag i behov av rådgivning? Vi träffas gärna för att lyssna på vad din utmaning är. Tillsammans hittar vi en gemensam väg framåt!


Advise är en personligare byrå med engagemang och hjärta i Norrbotten. Vi hjälper er och ert företag med rådgivning, revision, ekonomi och skatt.