Deklarationer

Deklarationer

Vi stöttar dig som ägare eller företag med hela eller delar av alla tänkbara deklarationer och bilagor som du kan behöva lämna in till Skatteverket. Med årsredovisningen som grund är vi bland annat behjälpliga med att upprätta aktiebolagets inkomstdeklaration. Är du ägare av ett aktiebolag ska du bifoga den mycket viktiga K10 blanketten med din privata deklaration. Det finns många fallgropar när du ska upprätta ”K10:an” och därför hjälper vi dig gärna med det! 

Jag vill bli kontaktad om Deklarationer

När en verksamhet är nystartad eller står inför en förändring som kan komma att påverka det skattemässiga resultatet är det inte ovanligt att man även ansöker om en preliminär deklaration. Vi kan hjälpa dig med att ta fram beslutsunderlag för att Skatteverket ska kunna beräkna en relevant preliminär F-skatt för din verksamhet.

Boka ett möte idag

Är du eller ditt företag i behov av rådgivning? Vi träffas gärna för att lyssna på vad din utmaning är. Tillsammans hittar vi en gemensam väg framåt!


Advise är en personligare byrå med engagemang och hjärta i Norrbotten. Vi hjälper er och ert företag med rådgivning, revision, ekonomi och skatt.