Ekonomichef på distans

Ekonomichef på distans

Att leda och och ta ett företag framåt kräver ledningens fulla uppmärksamhet och engagemang. Fokuset läggs på den dagliga verksamheten, utmaningar på marknaden och förmågan till kreativitet och innovation. Snabb och smidig tillgång till tillförlitlig finansiell information är en viktig förutsättning för att kunna ta snabba och korrekta beslut. Det är inte en självklarhet för små och medelstora företag att anlita en intern Ekonomichef för att hantera skatt, redovisning, finansiell rapportering, analys och ekonomisk rådgivning.

Jag vill bli kontaktad om Ekonomichef på distans

Anlita Advise till företaget

Med tjänsten Ekonomichef på distans hjälper vi våra kunder att nå deras högt uppsatta mål. Det är ett prisvärt alternativ i jämförelse med att anställa en egen CFO på heltid. Det kan därför göra en stor skillnad när långsiktiga framgångar ska säkras. 

Som Ekonomichef på distans ansvarar vi bland annat för att: 

  • Övervaka företagets ekonomi
  • Skapa budgetar och måltal
  • KPI:er och prognoser
  • Analysera avvikelser och föreslå åtgärder
  • Finansiell insikt och vägledning inför affärsbeslut

Vad vi erbjuder:

  • Ett kvalificerat team av medarbetare som hjälper dig med strategiska och ekonomiska analyser för att öka företagets resultat.
  • Erfarna specialister med expertis inom bland annat kassaflöden, budgetar, prognoser, skatt och rapportering.

Ekonomichef på distans är länken mellan redovisning, administration och ledning samt styrelse. Det är en strategisk resurs för bolagets rapportering till styrelse, ägare, investerare och andra som spelar en viktig roll för bolagets utveckling.

En Ekonomichef på distans utformar och utvecklar arbetssätt, rutiner och riktlinjer tillsammans med övriga i bolaget för att utveckla verksamheten och skapa värden för ägarna. 

Boka ett möte idag

Är du eller ditt företag i behov av rådgivning? Vi träffas gärna för att lyssna på vad din utmaning är. Tillsammans hittar vi en gemensam väg framåt!


Advise är en personligare byrå med engagemang och hjärta i Norrbotten. Vi hjälper er och ert företag med rådgivning, revision, ekonomi och skatt.