Kundreskontra

Kundreskontra

Som kund hos Advise får du en effektiv kundfakturahantering som ger bättre likviditet och betalningsflöden. Hos oss kan du lägga hela eller delar av din kundreskontra.

Jag vill bli kontaktad om Kundreskontra

Håll koll på era fakturor med en enkelt översikt och se vilka som är skapade, bokförda förfallna och betalda. Vi kan hantera dina fakturor som både e-post och e-faktura. Vår reskontratjänst har även stöd för påminnelser, kravbrev och inkasso. 

Fakturor via post

Vi erbjuder service för dig som vill hantera fakturorna via post. Din faktura kuverteras med porto och skickas sedan till kund. I dessa fall behöver vi faktureringsunderlag och andra uppgifter från dig. Den skickade fakturan bevakas sedan i reskontran och tas bort efter betalning. Vårt system tillåter även dig att skicka påminnelser och kravbrev. Om du vill sköta faktureringen själv så kan vi stötta dig genom att stämma av reskontran. 

Boka ett möte idag

Är du eller ditt företag i behov av rådgivning? Vi träffas gärna för att lyssna på vad din utmaning är. Tillsammans hittar vi en gemensam väg framåt!


Advise är en personligare byrå med engagemang och hjärta i Norrbotten. Vi hjälper er och ert företag med rådgivning, revision, ekonomi och skatt.